Turqia faktor shkatërrues i ëndrrave të Britanisë dhe Francës!

Turqia faktor shkatërrues i ëndrrave të Britanisë dhe Francës!

Lojrat mbi Turqinë janë cikrime momentale që sjellin zëra dhe dukuri mashtruese në opinion të gjër që bëjnë Turqinë të mos shoh fotografin e madhe… Përndryshe caku është i qartë!

E njëjta lojë më parë u luajt mbi Rusinë përmes agjentëve anglez, Alexander Litvinenko, i cili para disa viteve u h elmua me u ranium, poashtu edhe Baronët, Medijat dhe Sorosi, është loj e futjes së Turqisë nën kontrol.

Nëse arrijmë të kuptojmë këtë lojë të luajtur mbi Putinin, atëherë është fare leht të lexojmë me kenë përballet sy më sy Erdogani. Pasi në Turqi u fut Sorosi dhe fuqia e tij, shumë vonë ata hodhën dorë edhe mbi Rusinë duke përvetsuar Medijat, Bankat dhe Minierat e tija. LAJMI I PLOTE