Turqia i vendos kusht Shqipërisë: “Lufto organizatën gyleniste FETO!”

Turqia i vendos kusht Shqipërisë: “Lufto organizatën gyleniste FETO!”

Kreu i Asamblesë së Turqisë, Mustafa Sentop i ka kërkuar qeverisë shqiptare të luft0jë praninë e organizatës turke “FETO” në vend.

Në një takim, të enjten me Kryetarin e Kuvendit Gramoz Ruçi, zyrtari turk tha se “kjo organizatë terr0riste është prezente edhe në Shqipëri. [Ajo] e mask0n aktivitetin me institucione arsimore, në shëndetësi, media e shoqata të ndryshme”.

Turqia dhe Shqipëria kanë rënë dakord ta quajnë organizatën e Fetullah Gylenit ‘FETO’, si organizatë terr0riste, ndaj ato kanë marrë masa për ta lutfuar atë.