Turqia vazhdon ofenzivën kundër organizatave terroriste: “Do tua shtypim kokën”

Turqia vazhdon ofenzivën kundër organizatave terroriste: “Do tua shtypim kokën”

Në 0peracionin “Kthetra e shqiponjës-2”, që vazhdon në zonën Gara në veri të Irakut, janë neutralizuar edhe 3 terr0ristë të tjerë në një 0peracion ajror. Kështu që pas 0peracionit të fundit në Gara, numri i terr0ristëve të neutralizuar arriti në 42.

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) njoftoi përmes një deklarate se 0peracioni “Kthetra e shqiponjës-2” vazhdon sipas planifikimit dhe do t’i shtypë kokën terr0ristëve.