Ukraina bëhet gati për Rusinë: Furnizohet me sisteme moderne kundër snajperëve

Ukraina bëhet gati për Rusinë: Furnizohet me sisteme moderne kundër snajperëve

Forcat e Operacioneve Speciale të Ukrainës kanë marrë në dorëzim sisteme moderne kundër snajperëve, sipas Militarnyi.

Duke cituar një raport nga kompania Archer me bazë në Ukrainë, Militarnyi raportoi se Forcat e Operacioneve Speciale kanë marrë dy sisteme kundër-snajper SYCH M30 me imazhe termike të ftohur.

Këto sisteme janë të dizajnuara për zbulim dhe vëzhgim në të gjitha kushtet e motit ditën dhe natën (zbulim, gjurmim, koordinata të synuara).