Ukraina i dërgon “selam” Rusisë me stërvitje ushtarake

Pas alarmit të lëshuar nga Shtetet e Bashkuara, Ukraina i dërgon një mesazh të fortë Rusisë. Këtë e bëri me anë të stërvitjeve taktike ushtarake me lutfime me të shtën@ @rmësh dhe lëshime të parashutistëve nga qielli, përfshirë njësitë e Forcave Ajrore Sulmu3se.

Të gjitha këto aktivitete, u zhvilluan në një qendër stërvitore pranë rajonit Zhytomyr, njoftoi Ministria e Mbrojtjes e Ukrainës. Gjatë stërvitjeve ushtarake, tanke dhe mjete të tjera lutvuese u lëshuan nga qielli nga një avion kargo dhe me anë të parashutave zbritën në tokë.