Ushtarët korean thyejnë tulla me grushte, Kim Jong duartroket e buzëqesh

Ushtarët korean thyejnë tulla me grushte, Kim Jong duartroket e buzëqesh

Mediet shtetërore të Koresë Veriore kanë publikuar pamje të ushtarëve që shfaqin shkathtësi luftarake pa a rmë. Ata shihen duke thyer tulla me duar pa ndonjë pajisje mbrojtëse.

Performanca e ushtarëve u shfaq në një panair të mbrojtjes në Pjongiang dhe u përcoll nga zyrtarët e lartë shtetërorë, përfshirë udhëheqësin suprem, Kim Jong-un. VIDEO