Ushtari shqiptaro-amerikan jep alarmin: Ja çfarë rekrutimi po ndodh në Rusi kundër Kosovës me dijeninë e Vuçiçit

Ushtaraku shqiptaro-amerikan Muharrem Maralusha, ka treguar se çfarë plani po zhvillohet nga Serbia kundër Kosovës. Ai ka thënë se në Rusi një organizatë ultra nacionaliste serbe, po rekruton vullnetarë, të cilët pastaj do t’i përdor kundër Kosovës, përcjell Bota sot. Në një postim në Facebook, Maralusha ka thënë se gjithçka po kryhet me dijeninë e presidentit serb Aleksandar Vuçiqit.

Postimi i tij i plotë: Dveri, një organizatë ultra nacionaliste serbe, është duke bërë një rekrutim në Rusi për vullnetarë për me i dërgua (përdor) kundër Kosovës. Kjo është duke u bërë me dijeninë dhe aprovimin (bekimin) e plotë të Vuçiqit dhe të Vulinit, në koordinim të gjelatit të Kosovës, gjeneral Dikoviçit, i cili do të shërbejë si koordinator ekzekutiv.