Ushtria e Kosovës hap tenderin e madh: Ja me çfarë mjete ushtarake pritet të forcohet

Ministria a Mbrojtjes ka bërë njoftimin e radhës muaj me pare, për një furnizim të ri. Dikasteri që udhëhiqet nga Armend Mehaj ka bërë kërkesë për t’u furnizuarm e kamionë të ndryshëm ushtarakë, shkruan IndeksOnline.

“Furnizim me kamionë të ndryshëm ushtarakë, gjysmërimorkio dhe pirunierë fushorë, e ndarë në gjashtë pjesë: Pjesa 1 furnizim me kamionë ushtarakë 4×4; Pjesa 2 furnzim me kamionë transportues ushtrakë 6×6; Pjesa 3 furnzim me kamionë ushtarakë 8×8; Pjesa 4 furnizim me kamionë ushtrakë 4×4 për autoshkollë dhe kamionë 4×4 transportues me ngarkesë të mbyllur; Pjesa 5 furnzim me gjysmërimorkio; Pjesa 6 furnizim me pirunirë fushorë”, thuhet në titullin e kontratës, i dhënë nga autoriteti kontraktues. LAJMI I PLOTE