Ushtria e Kosovës mbaron me sukses misionin për aksione luftarake në Britaninë e Madhe

Një lajm tjetër për suksesin e komandove të FSK-së. Realizohet me sukses të plotë Kursi për Vëzhgim dhe Zbulim në Operacione Luftarake.

Ky kurs është realizuar nga specialistët britanik dhe specialistët tanë të shkolluar në Divizionin e Taktikave të Blinduara dhe Vëzhgimit në Warminster.

FSK vazhdon me stërvitje dhe gara ushtarake bashkë me vendet anëtare dhe partnere të NATO-s.