Ushtria e Kosovës me ushtrime të përbashkëta ushtarake me shtetin e fuqishëm baltik

Ushtria e Kosovës me ushtrime të përbashkëta ushtarake me shtetin e fuqishëm baltik

Kosova dhe Letonia me marrëveshje bilaterale për bashkëpunim ushtarak në funksion të sigurisë kontinentale dhe më gjerë.

Në Ministrinë e Mbrojtjes së Letonisë, bashkë me homologun tim letonez, ministrin e mbrojtjes, Artis Pabriks, nënshkruam Memorandumin e Mirëkuptimit.

Ky Memorandum përcakton fushat e bashkëpunimit të dy shteteve në fushën e mbrojtjes dhe sigurisë. LAJMI I PLOTE