Ushtria e Kosovës realizon me sukses të plotë kursin për “Vëzhgim dhe Zbulim në Operacione Luftarake”

Ushtria e Kosovës realizon me sukses të plotë kursin për “Vëzhgim dhe Zbulim në Operacione Luftarake”

Një lajm tjetër për suksesin e komandove të FSK-së. Realizohet me sukses të plotë Kursi për Vëzhgim dhe Zbulim në Operacione Luftarake.

Ky kurs është realizuar nga specialistët britanik dhe specialistët tanë të shkolluar në Divizionin e Taktikave të Blinduara dhe Vëzhgimit në Warminster. LAJMI I PLOTE