Ushtria e shtetit të njohur ia tregon ‘muskujt’ Amerikës: Nxjer në stërvitje helikpoterët dhe tanket

Ushtria e Iranit ka filluar stërvitjet ceremoniale në jugperëndim të vendit, afër Gjirit të Hormuzit, një vend strategjik, ku javën e kaluar pati edhe një pëprlasje me marinën amerikane.

Televizioni shtetëror iranian shfaqi pamje nga stërvitja, ku helikopterë, dron, tanke dhe anijet luftfarake kryenin manovra me arsenalin e tyre. VIDEO