Ushtria izraelite prodhon helikopterin e parë elektrik pa pilot

Ushtria izraelite prodhon helikopterin e parë elektrik pa pilot

Firma izraelite e hapësirës ajrore Steadicopter ka zbuluar helikopterin e saj unik plotësisht elektrik pa pilot
për përdorime ushtarake dhe civile.

Sipas një njoftimi për lajmet e kompanisë, Black Eagle 50 Electric më i ri, fuqizohet nga motorë elektrikë dhe
i projektuar për një gamë të gjerë misionesh të zbatimit të ligjit, detar, civil dhe të fshehtë. LAJMI I PLOTE