Ushtria turke në zi, i ndodhë më e keqja në Irak: Ngushëllime!

Ushtria turke në zi, i ndodhë më e keqja në Irak: Ngushëllime!

Ministria e Mbrojtjes e Turqisë tha të enjten se tre ushtarë turq janë wrare në një suIm nga kurdët gjatë aksioneve matanë kufirit në veri të Irakut.

Cak i aksioneve të forcave turke në Irak është grupi militant, Partia e Punëtorëve të Kurdistanit, që e ka bazën atje dhe që cilësohet grup te rror1st nga Turqia, SHBA dhe BE.