Ushtritë më të fuqishme në botë për 2021, ja ku renditen Turqia, Greqia, Izraeli, Serbia

Ushtritë më të fuqishme në botë për 2021, ja ku renditen Turqia, Greqia, Izraeli, Serbia

Global Firepower ka publikuar listën e vendeve sipas fuqisë ushtarake për vitin 2021. Lista me ushtritë më të fuqishme ushtarakisht në botë nuk ka ndryshime në vendet e para të saj ku kryesohet nga SHBA-të me një indeks tepër të lartë.

Ajo eshte e ndjekur nga Rusia dhe Kina në vend të dytë dhe të tretë me një diferencë të madhe në raport me amerikanët sa i përket fuqisë ushtarake, investimeve si edhe potencialit ushtarak. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE