VIDEO: Rojet e shtetit të njohur hapin zjarr me mitralozë mbi varkën e emigrantëve

Pamjet u regjistruan nga “Seabird”, mjeti fluturues i Sea Watch. Videoja tregon momentin kur në Mesdhe, rojet bregdetare libiane hapin z jarr me m itralozë ndaj një varke me 63 emigrantë në bord, të cilat rr e zikojnë në këtë mënyrë të v r iten apo të përfundojnë në det.

Videoja e realizuara tregon të sh tënat, manovrat e rr e zikshme të motovedetës dhe g oditjen e personave në bord me objekte të ndryshme, shpjegon organizata gjermane jo fitimprurëse, e cila vepron në Mesdheun Qendror.