Vjen lajmi i fuqishëm nga Britania e Madhe: “Ne e mbështetim Kosovën për aksionet në veri!”

Vjen lajmi i fuqishëm nga Britania e Madhe: “Ne e mbështetim Kosovën për aksionet në veri!”

Ambasada britanike në Kosovë ka shprehur mbështetje për aksionin në disa komuna për ndaljen e k0ntrabandës me mallra dhe k r imit të organizuar. Permës një postimi në Facebook, kjo ambasadë ka thënë se veprimi kundër kr imit të organizuar është në interes të të gjithë qytetarëve të Kosovës.

“Përpjekjet për të penguar këtë veprim me dh u në, si dhe përdorimin e retorikës nxitëse, shërben vetëm për të ndihmuar ata që kërkojnë të krijojnë ndarje në mes të komuniteteve në Kosovë”, thuhet në njoftim.

Veprimi kundër k r imit të organizuar është në interes të të gjithë qytetarëve të Kosovës dhe ne mbështesim Qeverinë e Kosovës në respektimin e sundimit të ligjit në të gjithë Kosovën.