Vuçiç: “Britania e Madhe qëndron prapa aksionit së Policisë së Kosovës në Mitrovicën Veriore!”

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq ka drejtuar akuza tek britanikët, pasi , sipas tij, ata i ndihmuan Qeverisë së Kosovës për aksionin në veri të Mitrovicës.

“Po më gënjejnë hapur. Ata na gënjejnë të gjithëve. Ata mendojnë se ne jemi budallenj dhe se ata mund ta shesin atë histori për lutfën kundër k0rrupsionit dhe k r i mit. Shqetësimi i tyre i vetëm është se Serbia nuk ka prezencë në Kosovë dhe Metohi. Ata mendojnë se ne jemi budallenj. Mos na bëni budallenj. Britania e Madhe qëndron pas k aosit dhe s u lmit ndaj ROSU”, deklaroi Vuçiq për një televizon serb. DEKLARATA E TIJ E PLOTE