Vuçiç e humb kontrollin: “E akuzon NATO-n për plagosjen dhe vrasjen e..”

Vuçiç e humb kontrollin: “E akuzon NATO-n për plagosjen dhe vrasjen e..”

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vucic, në një emision televiziv ka a kuzuar NATO-n për “p l a g o sjen e serbit Sofronijeviq”, përkatësisht edhe v r a s j e n e Oliver Ivanoviqit.

Duke folur për aksionin anti-k o r rupsion të organeve të rendit, të cilin strukturat k r i minale serbe e kundërshtuan me përdorimin, Vucici tha se “Më shumë se 100 p l u m ba i kanë sh k r epur. I kemi gjetur 78 g ë zhoja te kalibrit 5.56”. DEKLARATA E TIJ E PLOTE