Vuçiç ende i nervozuar me aksionin e Policisë së Kosovës në Mitrovicë: “Erdhën të armatosur për të kapur Fanta e Coca Cola!”

Vuçiç ende i nervozuar me aksionin e Policisë së Kosovës në Mitrovicë: “Erdhën të armatosur për të kapur Fanta e Coca Cola!”

Presidenti serb, Aleksandar Vuçiq, po vazhdon ta komentojë aksionin e Policisë së Kosovës kundër kontrabandës me mallra në veri. Ai madje po “parashikon” veprimet e ardhshme të institucioneve kosovare. Ai ka “parashikuar” se Policia e Kosovës do të zhvillojë edhe një aksion siç ishte ai i 13-tetorit.

“Do të dërgojnë njësitet policore në një vend me shqiptarë për të thënë se kjo është lutfë ndaj korrupsionit dhe krimit. Ata mendojnë që ne jemi të gjithë budallenj dhe mund të na shesin rrëfimin kundër k r i m it e ko r ru ps ionit”, aludon ai. DEKLARATA E TIJ E PLOTE