Vuçiç i sulmon të gjithë ambasadorët që mbështetën aksionin e Policisë së Kosovës në veri: “Turp ju qoftë”

Vuçiç i sulmon të gjithë ambasadorët që mbështetën aksionin e Policisë së Kosovës në veri: “Turp ju qoftë”

Presidentit serb, Aleksandar Vuçiq ka thënë se është turp për ambasadorët dhe zyrtarët ndërkombëtarë që mbështetën aksionin e Policisë së Kosovës për lutfimin e k r i mit të organizuar dhe kontrabandës në veri të Kosovës.

Aleksandar Vuçiq ka dhënë një intervistë për TV Prva rreth ngjarjeve të fundit në Kosovë, ku policia mori një aksion në disa qytete për lutfimin e k r i mit dhe ko r r upsionit. Vuçiqit ka s u l muar të gjitha ambasadat dhe zyrtarë ndërkombëtarë që përkrahën aksionin e Policisë së Kosovës. DEKLARATA E TIJ E PLOTE