Vuçiç i trishtuar: “Nuk po mundem të fle natën – ja arsyeja!”

Vuçiç i trishtuar: “Nuk po mundem të fle natën – ja arsyeja!”

Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq ka folur për krizën aktuale të energjisë. “Unë nuk fle natën, nuk do të zgjidhim asgjë lehtë, do të kemi probleme me çmimin e të gjitha burimeve të energjisë”, tha Vuçiq

Ai theksoi se po bëjnë më shumë përpjekje në këtë fushë se shumë vende të tjera, raporton B92. “Ata që janë në një situatë dhjetë herë më të keqe se ne nuk shqetësohen. Ne po lutfojmë më shumë se ata, prandaj jemi kaq të suksesshëm”, tha Vuçiq. “Kemi një situatë të tme rrshme energjetike”, theksoi ai dhe shtoi se çmimi i energjisë elektrike në bursë është 229 euro për megavat.