Xhandarët serbë futen me rroba civile në Kosovë?!

Frika se xhandarët serbë mund ta kalojnë sërish kufirin është ende prezente tek banorët e Karaçevës. 22 vite pas përfundimit të lutfës në Kosovë, banorët e fshatit Karaçevë po vazhdojnë të rrezikohen nga xhandarmëria serbe.

Madje, ata thonë se nuk gjejnë qetësi dhe ballafaqohen edhe me probleme rreth mbrojtjes së tokave të tyre.

Banorët e kësaj ane kanë bërë vazhdimisht thirrje tek kryeministri dhe presidenti që të jenë më sy çelë, dhe të bëjnë presion në Bruksel që Beogradi t’i ndal veprimet destruktive që atyre jo rrallë herë u kanë shkaktuar frikë e panik. LAJMI I PLOTE