Zbulohen shifrat: Në ushtrinë zvicerane ka rreth dy mijë shqiptarë – shpërndaje!

Shifrat jozyrtare thonë se rreth 2 mijë shqiptarë mund të jenë pjesë e ushtrisë së Zvicrës. Por, numri i saktë nuk mund të dihet sepse përgjigja e autoriteteve të ushtrisë është se Zvicra ka ushtarë zviceranë dhe jo ushtarë të huaj.

Elmedin Jashari është një ushtar shembullor dhe i dalluar në Ushtrinë e Zvicrës. Ky i ri shqiptar i moshës mbi 20 vjeçare ka treguar përkushtim dhe përgjegjësi si pjesëtar i kësaj ushtrie. LAJMI I PLOTE