Zbulohet frika më e madhe e Vuçiçit

Zbulohet frika më e madhe e Vuçiçit

Edhe pse ai jep intervista ose “i drejtohet kombit” të paktën një herë në javë, fakti është se presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, e bën këtë ekskluzivisht përmes mediave pro-regjimit, shkruan gazeta serbe, Danas.

Vitet e fundit, ka qenë e pamundur të gjesh intervista të tij apo edhe deklarata që ai ka dhënë për media objektive, kritike si Danas, N1, Nova S, ose portale kërkimore që merren me k ri min dhe ko rr upsionin. LAJMI I PLOTE