Zbulohet harta e vjetër ruse: Ja sa territor të madh kishin shqiptarët e asaj kohe

Zbulohet harta e vjetër ruse: Ja sa territor të madh kishin shqiptarët e asaj kohe

Harta e mësipërme është publikuar në rrjetet sociale, ndërsa është shfaqur si hartë e vjetër, e cila sipas publikuesve të fotos është hartë ruse.

Përveç kësaj, personat që e kanë publikuar hartën pretendojnë se ajo daton që në 1881, kur Shqipëria ishte ende pjesë e Perandorisë Osmane.

Pjesa e kuqe pretendohet se tregonte kufijtë e Shqipërisë dhe tregon trojet që i janë shkëputur vendit tonë në periudha të ndryshme. FOTOGRAFIJA