Zbulohet më në fund: Ja pengesa kryesore e Kosovës për antarësim në NATO

Mosnjohja e Kosoves nga kater shtetet evropiane qe jane edhe pjese e NATO-s, eshte pengesa kryesore per anetaresimin e Kosoves ne kete organizate nderkombetare, u tha ne Komisionin per Pune te Jashtme dhe Diaspore ne Kuvendin e Kosoves.

Lidhur me anetaresimin e Kosoves ne NATO, para anetareve te ketij komisioni raportoi te marten ministri i Mbrojtjes i Kosoves, Armend Mehaj.

Sipas tij, Ministria e Mbrojtjes ka bashkepunim te perditshem me NATO-n dhe objektive e Ministrise qe udheheq ai eshte anetaresimi ne NATO.