Amerika dhe Anglia e “dridhin” Rusinë: Tregojnë forcat në stërvitje të përbashkëta!

Amerika dhe Anglia e “dridhin” Rusinë: Tregojnë forcat në stërvitje të përbashkëta!

Aeroplanët b0mbardues amerikanë B-2 Spirit, të padiktueshëm nga radarët, ishin pjesë e një stërvitjeje të përbashkët me F-35B anglezë,
për të parën herë në histori.

Manovrat u kryen te Baza Ajrore Mbretërore “Fairford” në Glusestshër, Britani, si pjesë e Task Forcës amerikane për Komandën Strategike B0mbarduese në Evropë.