Amerika do të shkatërrohet deri në vitin 2024: Turqia do të bëhet një superfuqi botërore?

Amerika do të shkatërrohet deri në vitin 2024: Turqia do të bëhet një superfuqi botërore?

Derisa Amerika, Rusia dhe Kina punojnë në zhvillimin e Aeroplanëve të Gjeneratës së Pestë F-35, SU-57 ndërkohë TURQIA punon heshtazi me tërëfuqinë e saj mbi Platformat Ushtarake të rëndësisë së madhe ushtarake te Forcat Ajrore të Droneve papilot si dhe A rmëve të Lutfës Elektronike me radijus veprimi shumdimensional.

Lutfa e Droneve turke treguan botërisht se janë të paarritshëm për shumë shtete botërore të cilët në mënyrë indirekte pranojnë superioritetin e Turqisë në Iuftën e droneve të ndihmuara me..ANALIZA E PLOTE