Britania e Madhe mesazh Rusisë: “Po gaboni me Ukrainën!”

Britania e Madhe mesazh Rusisë: “Po gaboni me Ukrainën!”

Sekretarja e Jashtme e Britanisë së Madhe, Liz Truss, ka paralajmëruar Rusinë se do të përballet me “pas0ja të r ënda ekonomike” nëse pu5hton Ukrainën.

Ajo tha se takimi i ministrave të jashtëm të G7 eshte një shfaqje e unitetit dhe do të bënte të qartë se një veprim i tillë do të ishte “gabim strategjik”.