Kjo është bazuka speciale e ushtrisë amerikane: E prodhuar për t’i rrëzuar dronët!

Kjo është bazuka speciale e ushtrisë amerikane: E prodhuar për t’i rrëzuar dronët!

Departamenti amerikan i Mbrojtjes, ka bërë thirrje për dizajn të ri të a rmës që do të mund të rr ëzonte d ronët e ar mikut nga toka.
A rma e parashikuar për përdorim sikurse bazuka antitank, vjen me një version më të vogël për mbajtje në kraharor.

Siç raporton PopSci, çdo njësi e ushtrisë është e interesuar për një zgjidhje mobile kundër fluturakeve pa pilot. Sipas kërkesës që është bërë publike për opinionin, kërkohet “zgjidhja potenciale” në këtë fushë.
Përkatësisht një pajisje e lirë dhe efikase që do të kontrollohej dhe të shkrepte nga toka.LAJMI I PLOTE