Kina një hap para botës, krijon aɾmën që kontrollon trurin: E paralizon dhe e kontrollon kundërshtarin!

Kina një hap para botës, krijon aɾmën që kontrollon trurin: E paralizon dhe e kontrollon kundërshtarin!

Kina po prodhon a r më që kontrollojnë trurin e që mund të përdoren për të p aralizuar dhe kontrolluar kundërshtarët në vend që t’i wrasë ata. Aludimi vjen nga SHBA.

Amerika i ka vendosur saksione akademisë kineze të shkencave mjekësore ushtarake dhe 11 instituteve të kërkimit të lidhura me të
për përdorim të bioteknologjisë në mbështetje të forcave të amratosura, përfshirë ramatimet që kontrollojnë trurin. LAJMI I PLOTE