Kjo është “bisha” ruse, më e fuqishmja në planet: “MALKA”

Kjo është “bisha” ruse, më e fuqishmja në planet: “MALKA”

Kohen e fundit jemi deshmitare te tensioneve midis Rusise dhe Ukraines. Rusia cdo dite eshte duke treguar muskujt e saj karshi Perendimit.

Keto dite, ushtria ruse ka postuar “bishen” e saj me te fuqishme ne planet e quajtur “MALKA”, per me shume ju ftojme qe
ta ndiqni kete video e postuar nga vet ushtria ruse: LAJMI I PLOTE