Kryeministri Kurti: “Qeveria jonë është e përkushtuar për modernizimin e ushtrisë në pajisje, armatim dhe shërbim!”

Kryeministri Kurti: “Qeveria jonë është e përkushtuar për modernizimin e ushtrisë në pajisje, armatim dhe shërbim!”

Kryeministri i vendit, Albin Kurti dhe ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj kanë vizituar sot Kazermën e Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Nga atje Kurti ka thënë se FSK-ja është ëndrra dhe amaneti i brezave ndër vite. Kryeministri para ushtarëve të FSK-së tha se është krenar me ushtrinë e Kosovës.DEKLARATA E TIJ E PLOTE