Policia e serbit, Dodikut: I gjuan besimtarët myslimanë derisa po falnin namazin e sabahut!

Policia e serbit, Dodikut: I gjuan besimtarët myslimanë derisa po falnin namazin e sabahut!

Policia e Millorad Dodikut të enjten më 6 janar kanë 5htënë me ar më z jarri në afërsi të një xhamie në Janja për të
trembur disa besimtarë myslimanë të cilët kishin përfunduar faljen e namazit të sabahut, shkruan tuzlapress.

Siç raporton ky medium, këta policë kanë vazhduar edhe me f yrje ne baza kombëtare. Policët kishin qëIIuar me a rmë në ajër dhe kishin përdorur flajë “fa5histo-5hoviniste”.LAJMI I PLOTE