Rusia nuk mund të tallet me Amerikën: NATO armatoset rëndë, ky është veç fillimi!

Rusia nuk mund të tallet me Amerikën: NATO armatoset rëndë, ky është veç fillimi!

Ushtria amerikane ka premtuar se do të rris fushëveprimin dhe kompleksitetin e stërvitjeve ushtarake evropiane,
si përgjigje ndaj agresionit rus.

Në Gjermani për përforcime kanë ardhur tanket, kamionët dhe pajisjet tjera me të cilat NATO
forcon krahun e saj lindor në Evropë.