Rusia prodhon robotin ushtarak me qëllim të panjohur: Përse nuk ka detaje?

Rusia prodhon robotin ushtarak me qëllim të panjohur: Përse nuk ka detaje?

Pajisjet 766 të Menaxhimit të Prodhimit dhe Përpunimit (SH.A. “UPTK 766”) ka zhvilluar një sistem autonom robotik luftarak për Ministrinë e Mbrojtjes së Federatës Ruse.

Ushtria ruse ka zhvilluar një robot me qëllim të panjohur. Sipas ekspertëve, modulet e robotëve mund të vendosen r aketa ant itank dhe pajisje zbulimi dhe sinjalizimi. LAJMI I PLOTE