Serbia po fundoset!/ Ish-gjenerali serb: “Aɾmët tona janë shumë të vjetra, ushtria serbe në kɾizë të thellë!”

Serbia po fundoset!/ Ish-gjenerali serb: “Aɾmët tona janë shumë të vjetra, ushtria serbe në kɾizë të thellë!”

Ish-shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë të Serbisë, Zdravko Ponosh, ka thënë se pr0blemi më i madh i ushtrisë serbe është gjendja e personalit, që është në numër të pamjaftueshëm, sesa problemi i investimit në pajisje.

Sipas tij, shumë pak serbë kanë vullnet t’i bashkohen ushtrisë “dhe ky fakt po inj0rohet”, ka thënë Ponosh.
Blerja e amrëve që po e proklamon presidenti serb, Aleksander Vuçiq, Ponosh ka thënë se më shumë është duke u bërë për fushatë mediale.

“Unë besoj se fotografia e Vuçiqit me ushtrinë nuk kanë të bëjnë aq me f0rcimin e fuqisë ushtarake të Serbisë, ka të bëj me PR-në e tij dhe në k rizën që e ka në popull”, tha Ponosh.