Turqia në zi: Forcat Kurde e rrëzojn një helikopter të ushtrisë turke

Turqia në zi: Forcat Kurde e rrëzojn një helikopter të ushtrisë turke

Helikopteri ushtarak turk për të cilin zyrtarët turq thanë se ishte rr ëzuar, u rr ëzua nga lutfëtarët e SDF.
Lutfëtarët e F0rcave Demokratike Siriane (SDF) bën një r ezistencë ndaj ushtrisë turke dhe m ercenarëve të tyre xhihadistë në fr0ntin lindor të qytetit Ayn Issa në veri të Sirisë.

Ndërsa ushtria turke u përpoq të merrte të r ënet dhe të p lagosurit nga fusha e b etejës me 3 helikopterë Sikorsky, lutfëtarët e SDF rr ëzua njërin prej helikopterëve.