Turqia nuk duron më, i dërgon mesazhin e fuqishëm Serbisë: Ndaloni!

Turqia nuk duron më, i dërgon mesazhin e fuqishëm Serbisë: Ndaloni!

Turqia reagoi ndaj vendimeve në një takim të jashtëzakonshëm të Asamblesë së Republikës Serbe, një nga dy entitetet e Bosnjë-Hercegovinës, më 10 dhjetor.

Në një përgjigje me shkrim ndaj një pyetjeje në lidhje me vendimet, zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme Tanju Bilgiç tha se Turqia ka
qenë gjithmonë në ballë të përpjekjeve për të ruajtur paqen dhe prosperitetin në Ballkan dhe se Turqia, si të gjithë miqtë e Bosnjë-Hercegovinës, ndan 5hqetësimet rreth vendimet e marra në Asamblenë Kombëtare të Republikës Serbe.