Turqia porosi Greqisë: Po rrezikon NATO-n, mjaftë me aleanca ushtarake!

Turqia porosi Greqisë: Po rrezikon NATO-n, mjaftë me aleanca ushtarake!

Ministri turk i Mbrojtjes, Hulusi Akar ka suImuar Greqinë, duke e akuzuar atë për militarizimin e ishujve grekë dhe
nisjen e një gare të re amratimesh.

Duke folur për gazetën turke Sabah, Akar akuz0i Greqinë për 5hkeljen e Traktatit të Lozanës, duke formuar aleancat e vendit tonë, argumentuar se Athina po ndërton aleanca ushtarake që janë të rr ezikshme për NATO-n.