Ukraina prezanton një “dhuratë speciale” për Rusinë: Ejani dhe na prekni tani!

Ukraina prezanton një “dhuratë speciale” për Rusinë: Ejani dhe na prekni tani!

Ushtarët ukrainas kanë kryer stërvitje luftarake me r aketa antit ank Javelin të prodhimit amerikan pranë zonës së vijës së fr0ntit në Ukrainën lindore.

Javelin është një amrë e lëvizshme nga njeriu, e cila mund të mp0sht një spektër të gjerë këcrënimesh lutfarake të afërta, duke ofruar teknologji z jarri-dhe-harro, e cila u lejon ushtarëve mundësinë për të përfshirë një 0bjektiv të dytë. LAJMI I PLOTE