Zoti merr hak: “Shembet tribuna, qindra izraelitë dërgohen në spital!”

Të paktën 60 persona u l ënduan, disa prej tyre në mënyrë kritike, të dielën kur një zonë e ulur në tribunë u shemb në një sinagogë. Ajo ishte e mbushur me njerëz dhe ndodhet në një vendbanim hebre në Bregun Perëndimor (zone e okupuar), tha shërbimi i ambulancës Magen David Adom i Izraelit, raporton Reuters.

I ncidenti ndodhi në vendbanimin e Givat Zeev, në veri të Jeruzalemit. Një zëdhënës i shërbimit të ndihmës së shpejtë tha se rreth 10 persona p ësuan l ëndime të rënda. VIDEO